Verificare cod catalizator

Catalizatorul este componenta masinii care asigura o reactie chimica ce impiedica emisiile de gaze foarte toxice. In interiorul sau se afla materiale pretioase, de cele mai mule ori platina, care contribuie la arderi mai rapide si la eliminarea noxelor. In timp, catalizatoarele se strica si este nevoie de catalizatoare noi, iar cele vechi trebuie sa mearga la reciclat. Nu arunca un catalizator uzat peste tot deoarece riscul ca acesta sa polueze este extrem de mare.

Te asteptam pentru a evalua catalizatorul si pentru a-ti oferi suma de bani corecta astfel incat vechiul tau catalizator sa ajunga in centrul nostru de reciclare. Astfel, vei putea obtine o parte din suma necesara pentru achizitionarea unui alt catalizator, care sa il inlocuiasca pe cel vechi.

Evaluare catalizator auto

 

verificare cod catalizator

Pentru a obtine pretul corect pentru catalizatorul tau este foarte important sa tii cont de mai multe aspecte, inclusiv starea in care se afla vechiul catalizator, brandul masinii, anul masinii si codul catalizatorului, care ne spune mai multe despre produs si despre materialele pe care le contine. De aceea, preturile pe care le calculezi pe internet nu sunt tot timpul concludente si pot varia considerabil, in functie de mai multe detalii pe care le vom afla in timpul evaluarii.

Atunci cand aduci catalizatorul in centrul nostru de reciclare, il vom analiza si vom lua codul de pe el. Cu acest cod, vom verifica toate detaliile produsului si vom obtine primul pret, mai exact pe cel de catalog. Ulterior, vom cantari catalizatorul pentru a determina daca toate specificatiile pe care le avem in catalog inca mai exista. In functie de starea catalizatorului vom face o oferta finala si, daca pretul este acceptat de client, oferim banii pe loc si catalizatorul intra in centrul nostru de reciclare, unde avem cele mai bune conditii astfel incat componenta sa nu polueze.

Calculator pret catalizator

Daca vrei sa afli un pret estimativ, poti folosi un calculator pentru pretul catalizatorului tau. Pentru asta, va fi necesar sa ne contactezi pentru a primi acces la calculatorul de preturi si toate instructiunile de care ai nevoie pentru a-l folosi corect. Un alt aspect la fel de important este faptul ca va trebui sa demontezi catalizatorul de pe vehicul pentru ca, doar asa vei putea sa alfi codul catalizatorului, care este inscriptionat chiar pe el.

Acest cod va fi introdus in calculator, alaturi de toate detaliile solicitate pentru a determina un pret estimativ. Tine cont de faptul ca acest pret este doar orientativ si ca atunci cand facem evaluarea poate sa varieze, in functie de starea reala a catalizatorului tau. Uneori, la vehiculele vechi, cumparate la mana a doua, care au avut foarte multi proprietari si care au trecut prim mainile samsarilor inainte de a ajunge la tine, materialul pretios poate sa nu mai existe deloc in interiorul catalizatorului.

Cum afli pretul corect al unui catalizator auto?

Pentru a afla pretul corect al catalizatorului auto este necesar sa te

verificare lista de preturi catalizatoare

prezinti cu el la o evaluare fizica. Pana cand ajungi cu catalizatorul in centrul nostru de reciclare, primul pas ar fi sa verifici catalizatorul in catalogul nostru de preturi. Pentru asta, va trebui sa ne contactezi pentru a-ti oferi catalogul si pentru a primi toate informatiile de care ai nevoie astfel incat evaluarea sa fie facuta corect.

Dupa ce primesti catalogul, este foarte simplu sa obtii pretul pentru catalizator. Tot ce trebuie sa faci este sa cauti catalizatorul in functie de codul pe care il are.

Indiferent de pretul pe care il obtii pe catalizator, este foarte important sa il inlocuiesti pe cel care nu mai functioneaza deoarece acum, cu catalizatorul vechi si disfunctional, emiti noxe care vor polua mediul. In starea aceasta, masina ta nu va trece evaluarea ITP si in cazul in care te opreste o unitate RAR mobila, riscul de a primi amenda si chiar de a-ti fi confiscat talonul este foarte mare. Amenzile sunt si ele considerabile, iar la ele se adauga toata bataia de cap pentru a obtine talonul inapoi. Cel mai bine este sa previi aceste evenimente si sa schimbi catalizatorul la timp. In plus, e bine sa tii cont si de impactul pe care il ai asupra mediului. Cu un catalizator stricat, masina ta polueaza constant si considerabil.

Verificare cod catalizatoare auto 0735648830